Bella Estate

Bella Estate

Bella Estate! Moooooooie zomer… Natuurlijk…
We hebben al prachtige dagen gehad en er zijn veel mensen al op vakantie maar er zijn er nog genoeg die met smart uitkijken naar hun paar dagen vrij. We spreken al over de warmste zomer ooit gemeten. Ikzelf vind het nogal wisselvallig. De ene keer bloedheet om vervolgens binnen no time weer een jas aan te moeten of met paraplu op stap omdat je het in Nederland nooit weet. Mijn weer-appjes werken ook niet altijd mee; gaat het nu wel of niet regenen? Oh ja toch wel om 15 uur… Balen toch die plu mee moeten nemen :-( Of ik kijk en schrik me een ongeluk want hoe kan ik er in godsnaam fatsoenlijk uit blijven zien zonder zweetplekken of plakkend haar als ik zie dat het 37C wordt?

 

 

Bij deze wisselvalligheid hebben we in ieder geval wat tips en keuzes over welk schoeisel te dragen:
 
Een beetje hoger
In de zomer gaan de diners en borrels vanzelfsprekend gewoon door. Lekker in de tuin met ondergaande zon en een zwoel zomerbriesje. Hier wil je natuurlijk wel de perfecte schoenen bij aan. Pumps zijn hiervoor niet ideaal (toch wat winters), sandaaltjes net iets te nonchalant maar toch is er nog een andere optie! De slingback! Ga voor de zomer met een peeptoe en wil je ze langer door dragen dan is met gesloten neus ook een optie. Kies voor een eyecatcher zodat je ze al kan combineren met een gave broek of simpel luchtig jurkje. Gegarandeerd dat je de show steelt! 

 

 

In stijl naar het strand
Natuurlijk gaan we lekker genieten aan het water op de momenten dat het ons iets te warm wordt. Wil je in stijl maar casual en fris, kies dan voor Sleehakken. Deze lopen heel comfortabel en je hoeft je alleen maar zorgen te maken over hoe lang je in de zon kunt zitten zonder te verbranden en niet over waar je loopt en of je dat wel op hakken kunt trotseren!


 

 

 

Safe: Zomerse Loafers


Weet je het echt even niet qua weer en welke schoenen je dan aan zal doen? Dan zit je geradeerd goed met een loafer! Nog steeds een hit en wij waren er al vroeg bij maar deze zomerse loafertjes kunnen eigenlijk niet ontbreken in je schoenenkast. Wat voor weer het ook is en welke gelegenheid je ook hebt, met loafers zit je altijd goed.

 

 

 

Easy going slippers
En absoluut niet te vergeten; de slippertjes! Perfect voor het strand, een picknick en een borrel. Vele flipflops die wij zien, zijn saai maar de slippers zoals wij ze hebben, zijn heel comfortabel en anders dan de gemiddelde slipper. Een leuk zomerjurkje en je bent klaar!

 

 

 

Keuze voor iedere gelegenheid! Heerlijk
Wij kijken uit naar onze dagen vrij en gaan natuurlijk richting Bella Italia. Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst.

X Bella