Italie Evenement Smaakt & Stijl: wat een feest!

Italie Evenement Smaakt & Stijl: wat een feest!

Wat hebben we weer een prachtige 3 dagen gehad op het Italië Evenement Smaak en Stijl 2015. Het is altijd aanpakken met zo’n beurs maar dat was het meer dan waard.

Afgelopen donderdag begonnen we met de opbouw van onze stand. Gelukkig hebben we inmiddels wat ervaring en hebben we een draaiboek waardoor we gemakkelijk door zo’n opbouw heen gaan en langzaamaan onze kale stand zien veranderen in een winkeltje met de Bella Bellissima-sfeer!

Vrijdagochtend gingen de poorten van Kasteel de Haar in Haarzuilens om 10 uur open. Deze keer hadden we een andere plek en stonden we in de eerste laan na de entree van de fair waardoor wij al vrij snel de eerste klanten in onze stand hadden. De geur van verse Illy-koffie, die vlakbij ons stond, kwam ons tegemoet maar die moest maar even wachten totdat we een momentje hadden om even op en neer te lopen om een vers kopje koffie te halen.
Het weer werkte goed mee en we hebben het de gehele dag droog gehouden met zo af en toe wat zon. Prima weer om de fair te bezoeken! We hebben de gehele dag veel aanloop gehad en veel vaste klanten gezien.

Zaterdagochtend zijn we maar meteen begonnen met een kopje koffie en dat bleek een goed begin want al snel stond onze stand vol met klanten die van alles wilden passen en proberen. De beursaanbieding viel in de smaak en we hebben veel klanten blij kunnen maken met prachtige pumps! De zon deed ook zijn best waardoor de sfeer er al snel in zat. De Italiaanse wijn vloeide rijkelijk, de band op het plein kreeg bijval van het publiek en de kinderen hadden het naar hun zin op het luchtkussen en de waterballen. Een lange dag met een behoorlijke uitloop maar wat een ontzettend relaxed en gezellig sfeertje!

Helaas kregen wij ’s avonds via het nieuws te horen dat de weersvoorspellingen veranderd waren en dat zondag in plaats van een zonnige dag, een natte dag zou gaan worden. Dat beloofde niet veel goeds maar gelukkig bleek het mee te vallen en begonnen we de zondag met een waterig zonnetje wat later veranderde in bewolking en hier en daar een druppel.
Wij waren al vroeg op onze stand en het ritueel van parkeren tot en met de eerste klanten ontvangen vind ik persoonlijk altijd het meest bijzonder. Het gras is nog nat, het park is nog leeg, de vogels hoor je fluiten want de muziek is nog niet begonnen, alle standhouders zijn nog druk in de weer; voorraad aan vullen, nog even die bezem er door heen, nog even snel die banner recht zetten, staat alles op de juiste plek?..... ok, check! Een diepe adem en… Laat de dag maar beginnen!! En voordat je het weet, ben je in je element en bezig met het helpen van klanten.

Wij kijken absoluut terug op een paar prachtige dagen! We hebben weer veel nieuwe Bella Bellissima fans er bij gekregen en we hebben weer veel oude bekende gezichten gezien.
Bedankt allemaal en wie weet zien we je terug op de Christmas & Country Fair van 25 t/m 29 November 2015.

X Bella